İçeriğe Dön
En Kusursuz Baristanız: Kahve Makinesi Seçkisi

Kahve Makinesi Önemli Bir Detaydır

Espresso, La Marzocco

Yağmurlu bir günde battaniyelerin altına geçip kitabımızı okumak, özellikle de yanı başımızda nefis kokulu bir kahve varsa öylesine güzel gelir ki bize. Üstelik kahveler yalnızca tek başımızayken değil, dostlarımızla bir aradayken de hayatımıza güzellik katar: Arkadaşlarımızla birlikte yapacağımız muhabbet, ortamda bir bardak kahve varsa çok daha etkileyici bir hale gelecektir. 

Üstelik kahve kültürü de hafife alınacak bir konu değildir birçoğumuz için, kahve seçimi ve yapımı da en az sonuç kadar değerli olabilir. Kahve makinesinin düğmesine bastıktan sonra elimize kupayı alana kadar geçirdiğimiz süreyi, gün içerisinde kendimize ayırdığımız vakitten sayarız. Günümüzün belki de en keyifli noktası haline gelecek olan kahvemiz, bizi hem boş vakitlerimizde neşelendirir hem de günlük rutinimizi ve işlerimizi yaparken bize eşlik eder. 

Espresso, La Marzocco
Espresso, La Marzocco

Peki siz kahvenizi nasıl seversiniz? Aklınızda belli bir şema belirdi mi bu soruyu görünce? La Marzocco ve Moccamaster kahve makinesi, aklınızdaki o mükemmel kahveyi gerçeğe döndürmenize yardımcı oluyor. Dilerseniz kendinizi şımartmak ve gününüzü güzelleştirmek için kendinize bir kupa espresso yapın, dilerseniz eve gelen misafirlerinize tatlı mı tatlı bir ikramda bulunun. 

La Marzocco Espresso Makineleri

Linea Micra by La Marzocco

İtalya’nın Floransa şehrinde kurulan La Marzocco, İtalyan kahvesinin eşsiz lezzetini evinize taşımanıza yardımcı oluyor. Hem tasarım hem de mühendislik açısından harikalar yaratan La Marzocco kahve makinesi ile ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklere sahip kahvenizi kolayca yapabilir, keyifle içebilirsiniz. 

Linea Micra by La Marzocco

Dilerseniz Linea Mini ve Micra kahve makinesi modelleriyle kompakt bir makineye sahip olun, dilerseniz onlardan daha büyük GS3 modeliyle evinizi profesyonel bir espresso kafeye dönüştürün. Ya da 2021 ve 2022 yıllarında çıkan özel üretim modelleriyle markanın şahane renklerini ve tasarımını evinize götürün. 

"...tasarım açısından en önemli unsur birincil çizgiler, bu çizgilerin sadeliği ve hemen tanımlanabilmeleridir. Kaplamalar da önemlidir elbette ancak ilk bakışta çizgiler dikkat çeker."

Piero Bambi, Linea Classic'in tasarımcısı.

Moccamaster Filtre Kahve Makinesi

1968 yılından beri Hollanda’da el yapımı olarak üretilen Moccamaster Filtre Kahve Makinesi, markanın ilk gününden beri değişmeyen kalitesinin bir kanıtı niteliğinde. Yavaş su akışı sağlayan butonuyla daha az miktarda daha lezzetli kahveler yapabilir, kahvenizin maksimum aromaya sahip olmasını sağlayabilirsiniz. 

Hızlı ve sessiz demlenmesiyle keyfinizi ertelemenize gerek kalmaz: İstediğiniz anda bir bardak filtre kahveyi sizin için hazır eder. Üstelik demleme işlemi bittiğinde aparatı kapatarak yangın koruması da sağlar. Uzun ömürlü teknolojisiyle Moccamaster Filtre Kahve Makinesi, sizinle birlikte şahane vakitler geçirecek. 

"Moccamaster neden bu kadar sürdürülebilir? Moccamaster filtre kahve makinesi, 1968 yılından beri üretilmektedir. Tasarımdaki bazı değişikliklerin yanı sıra formül genel hatlarıyla aynı kaldı. Bu da hala uzun süre dayanacak sürdürülebilir ve yüksek kaliteli malzemeler kullandığımız anlamına geliyor."

Eski Makale
Yeni Makale
Kapat (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

Enter'a tıklayarak katılmak için +18 yaşından büyük olduğunuzu doğruluyorsunuz JUSTSTANDART.

Arama

Sepetim

Sepetiniz Boş!
Alışverie Başla