İçeriğe Dön
LG Transparent TV

Dünyada Bir İlk: LG Signature OLED T

LG Transparent TV

Teknolojinin sınırlarını zorlamak, ilham verici sonuçlar doğurabiliyor. LG de işte tam olarak bunu kanıtlar nitelikte bir yeniliğe imza attı: LG'nin yeni OLED TV seti olan LG Signature OLED T, tamamen şeffaf olan bir televizyon olarak dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından bir tanesi olan CES 2024'te duyuruldu.

"Nefes kesen şeffaflık, mekanınızı yeniden canlandırıyor."

Üstelik dünyanın ilk transparan OLED TV’si olarak öne çıkan bu model sadece bir prototip değil. The Verge'e göre müşterilerin 2024 yılında satın alabilecekleri ürüne çok yakındayız. LG Signature OLED T için siparişleri almaya başlamış, en yakın zamanda yaşam alanlarımızı güzelleştirmeye başlayacak gibi duruyor.

LG Signature OLED T'nin belki de en etkileyici özelliği, şeffaf ekranıyla mekanınıza neredeyse mükemmel bir şekilde entegre olabilmesi. Yani evinizin tasarımı ve tarzı ne olursa olsun LG transparan TV, şeffaf yapısı sayesinde evinizle kusursuzca bütünleşebilir.

"Eşi benzeri olmayan, rafine bir estetik için çarpıcı görsellerin ve mekansal tasarımın keyfini çıkarın."

LG OLED T

Bu TV sadece en sevdiğiniz filmleri ve diziler izlerken değil, siz hiçbir şey yapmadığınız zamanda da bir sanat eseri gibi odanızın bir parçası olarak ön plana çıkabilir. Opak ve şeffaf olmak üzere iki farklı modda kullanabileceğiniz LG Signature OLED T, şeffaf modda iken bulunduğu mekanı zenginleştiriyor ve modern bir görüntü katıyor. Opak modun da aşağı kalır yanı yok: LG Signature modellerinin zarafeti, bu şeffaf televizyonda da hayat bulmuş diyebiliriz.

Ancak LG Signature OLED T'nin sadece görünümü değil, aynı zamanda işlevselliği ve teknik özellikleri de son derece etkileyici. Şeffaf ekrana özel olarak optimize edilmiş widget'leri, kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Artık içerik izlerken de TV kapalıyken de üst düzey televizyonunuzun özellikleriyle etkileşime girebilir, yaşam alanınızı mükemmel bir teknolojiyle zenginleştirebilirsiniz.

LG Signature OLED T'nin özelliklerine ek olarak, bu TV'nin potansiyel kullanım alanları da oldukça geniş: Müzelerden lüks ofis binalarına, yaşam alanlarından otellere kadar birçok farklı mekanda estetik bir katkı sağlayabilir ve bulunduğu ortamı adeta bir sanat galerisi haline rahatça getirebilir. Geleneksel TV'lerin sınırlarını aşan bu yenilikçi ürün, geleceğin teknolojisini günümüze getiriyor.

LG Signature Ürünlerini Keşfedin

LG Transparent TV

Teknik Özellikleri

LG Signature OLED T, LG'nin Zero Connect Box adındaki kablosuz video ve ses aktarım teknolojisini kullanıyor. Zero Connect Box, 4K görüntüleri ve sesleri direkt olarak TV'ye göndererek kullanıcılara elektrik prizlerine bağlı kalmadan TV’yi herhangi bir yere yerleştirme özgürlüğü tanıyor.

Şeffaf televizyonun ekran işlemcisinde de son teknolojilerden yararlanılarak bir yapay zekadan destek alınıyor. Alpha 11 AI işlemci kullanan LG Signature OLED T, kullandığı teknolojiyle de akıllı bir TV olarak ön plana çıkıyor.

"Şeffaf ekranda görüntülenen içerik havada süzülüyormuş gibi görünüyor. Ancak aynı zamanda ilgi çekici ve atmosferik bir görsel efekt oluşturmak için çevredeki alanla birleşiyor."

Ev eğlence sistemlerini daha önce hiç olmadığı kadar ilgi çekici ve etkileyici bir hale getiren bu TV, teknoloji dünyasında gerçek bir devrimin işareti olacak gibi görünüyor. LG’nin transparan OLED TV’si LG Signature OLED T, günümüzün teknoloji atmosferini nasıl değiştirecek, hep beraber göreceğiz.

Eski Makale
Yeni Makale
Kapat (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

Enter'a tıklayarak katılmak için +18 yaşından büyük olduğunuzu doğruluyorsunuz JUSTSTANDART.

Arama

Sepetim

Sepetiniz Boş!
Alışverie Başla