İçeriğe Dön
Yakında: Audi, Porsche ve Daha Fazlasının Yeni Elektrikli Harikaları

İlerlemenin Öncüleri: Yeni Nesil EV ve Hibrit Otomobillerle Tanışın

Škoda Epiq

Audi, Porsche, Ineos, Mini ve daha fazlasından yeni ve güncellenmiş hibrit otomobil seçeneklerini sizin için bir araya getirdik, ana akım otomobil pazarının değişen dinamiklerini beraber takip edelim. 

Hibrit sürüşünün yüksek kilometre kullananlar için hala en mantıklı seçenek olduğu doğru olsa da, bazı otomobil üreticilerinin elektrikli araçlar konusundaki politik çekimserlikten açıkça memnuniyet duydukları endişe verici. Bununla birlikte, heyecanlanacak pek çok yeni ve güncellenmiş EV var ve hatta ilk kez hibritleşme ve elektrifikasyona biraz dahil olan birkaç şirket bile var. İşte önümüzdeki aylarda otomobil dünyasına girecekler: 

Teknolojiden uzaklaşmanızı sağlayacak ürünlerimizi keşfedin!

Audi Q6 E-Tron

Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron iç tasarım

Audi, hala ölçek açısından büyük olan EV'leri tercih ediyor ve yeni Q6 e-tron ve performansa odaklı SQ6 e-tron modelleri bundan istisna değil. Porsche ile paylaştığı yeni Premium Platform Electric (PPE) üzerinde durmaları dikkat çekici. Yeni Q6, sürücüler ve yolcular için daha uzun menzil ve çok daha yoğun bir "dijital deneyim" sunuyor. 

Maksimum menzil 381 mil olarak belirtilirken, SQ6 modeli 0-63 mil/saat hızlanmayı 4.3 saniyede gerçekleştiriyor (ancak fizik, bu iki istatistiğin bir arada var olamayacağını belirtir). İç tasarımda, kokpit "Dijital Sahne" olarak okunurken, yeni bir yolcu ekranı ve kavisli bir sürücü ekranı eklenmesi yardımcı oluyor. Ayrıca isteğe bağlı AI Baş Üstü Ekranı ve Bang & Olufsen ses sistemi bulunmaktadır. 

Audi Q6 e-tron quattro, 74.700,00€ (Avrupa Satış Fiyatı baz alınmıştır) fiyatla sipariş verilebilirken, Audi SQ6 e-tron ise 93.800,00€ fiyatla sunulmaktadır. Daha fazla bilgi için audi.com'u ziyaret edebilirsiniz. 

Porsche Panamera E-hybrid

Porsche Panamera e-hybrid
Porsche Panamera e-hybrid iç tasarım

Porsche, çok yoğun bir yıl geçiriyor. Bu güncellenmiş Taycan'ın yanı sıra, tamamen elektrikli yeni Macan ve gelecek olan ilk hibrit 911 modeli de var. Panerama serisi artık yeni 4 E-Hybrid ve 4S E-Hybrid varyantları ile genişletildi. 

Bu modeller, benzinli motorları güncellenmiş bir şarj edilebilir hibrit sistemle eşleştiriliyor; neredeyse 60 millik tamamen elektrikli bir menzil sunuyor ve bataryayı motor kullanarak şarj etme yeteneğine sahip (bu özellik diğer birçok PHEV'de eksik olan bir seçenek). Ferah ve konforlu iç tasarımıyla bu, çağdaş GT otomobillerinden biri haline geliyor. 

Porsche Panamera 4 E-Hybrid ve Panamera 4S E-Hybrid, sipariş verilebilir durumda. Daha fazla bilgi için porsche.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Porsche Elektrikli Taycan MK2

Porsche Taycan Mk2
Porsche Taycan Mk2 iç tasarım

Porsche, ilk tam teşekküllü EV'ye orta yaş makyajı yaparak Taycan Sport Turismo ve Taycan 4 Cross Turismo dahil olmak üzere tüm modellere daha fazla menzil ve cilalama ekledi. Yenilikler arasında yeni farlar ve revize edilmiş ön ve arka tasarım, daha gelişmiş verimlilik önlemleri, her modele adaptif hava süspansiyonu ve daha iyi performans bulunuyor. Tüm bunlar, en uzun menzilli modeli 421 mil menzile sahip olan etkileyici bir menzil artışı ile gölgede kalıyor ve zaten mükemmel bir aracı daha da iyi hale getiriyor. 

Porsche Taycan hakkında daha fazla bilgi için porsche.com'u ziyaret edebilirsiniz. 

Lamborghini Urus SE

Lamborghini Urus SE
Lamborghini Urus SE
Lamborghini Urus SE
Lamborghini Urus SE iç tasarım

Yeni duyurulan Lamborghini Urus SE, markanın SUV modelinin ilk hibrit versiyonudur. Hibrit güçlü Revuelto'nun (şirket tarafından HPEV - Yüksek Performans Elektrikli Araç - olarak adlandırılan) ardından, Urus SE, emisyonlarda devasa birm %80 azalma iddiasını taşıyor. Bu iddiayı kabul etmek çok zor değil, çünkü standart V8 motorlu modelin şiddeti ve hacmi, hareketsizken bile yakıt tüketiyor gibi bir izlenim bıraktı. Bununla birlikte, elektrikli motorun eklenmesi Urus'un gücünü veya performansını azaltmadı, ancak artık komşuları uyandırmayacak sessiz bir EV sürüş modu seçeneği mevcut.

Urus SE hakkında detaylı bilgi için lamborghini.com'u ziyaret edebilirsiniz.  

Citroën C4 X Hybrid

Citroën C4 X Hybrid
Citroën C4 X Hybrid

Citroën ë-C4 X EV'nin yanında artık yeni C4 ve C4 X Hybrid 136'yı bulacaksınız. Bu öncelikle, göründüğü kadar geriye doğru bir adım değil; çünkü ë-C4 X, orta seviye menziliyle hayal kırıklığı yarattı. Geleneksel, tak ve çalıştır hibritler olarak, yeni modeller 1.2 litrelik PureTech benzinli motoru bir batarya ile birleştirerek genel emisyonları azaltıyor ve gerektiğinde tamamen elektrikli sürüşe olanak tanıyor.

Detaylı bilgi için Citroën'i ziyaret edebilirsiniz. 

Cupra Born VZ

Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ iç tasarım

Yeni Cupra Born VZ, İspanyol üreticinin mükemmel kompakt EV modelinin sporcu varyantıdır. Cupra'nın SEAT kardeş markasının sportif, duygusal yönü olma niyetiyle tasarlanmış olup, VZ daha iyi ivmelenme ve maksimum hız için hafifçe ayarlanmış ve revize edilmiş bir kullanım paketiyle gelir. Ayrıca, spor koltuklar, daha büyük tekerlekler ve yeni bir dizi dış renk bulunmaktadır. 

Cupra Born VZ hakkında daha fazla detay için cupraofficial.com'u ziyaret edebilirsiniz. 

Mini Aceman

Mini Aceman
Mini Aceman
Mini Aceman iç tasarım

Mini'nin ürün yelpazesi, her zaman popüler Mini Cooper'dan biraz daha büyük ancak Countryman modelinden biraz daha küçük olan yeni Mini Aceman'ın tanıtılmasıyla genişliyor. Tasarımı, özellikle tekerlik kemerleri açısından, eski modele göre daha iri görünüyor, ancak başka yerlerde şirketin iç ve dış tasarım dilini izliyor. Daha ucuz olan E modeline, hala oldukça yetersiz 54.2 kWh bataryaya sahip olan daha uzun menzilli SE modeli eşlik ediyor, bu da 252 mil gidebilmesi gerektiği anlamına geliyor. 

Mini Aceman hakkında daha fazla bilgi için mini.co.uk sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Ineos Fusilier

Ineos Fusilier
Ineos Fusilier

Ineos Fusilier, tuhaf ama dayanıklı Ineos Grenadier'ın tamamen elektrikli versiyonu. Bu araç, Land Rover'ın orijinal Defender'ın son kalan DNA'sını toplayan ve bir kült ancak pahalı 4x4'e dönüştüren arabadır. Aynı işlevselliğe ilham veren otomotiv tasarımından başlayarak, Fusilier aslında kendi EV platformunda oturur ve benzin veya dizel güçlü kardeşinden biraz daha kısa ve alçaktır. Saf bir EV veya menzil genişletici model seçeneği (sadece bataryalar için bir jeneratör olarak işlev gören küçük bir benzin motoru ile) ile, Fusilier mevcut duruma çarpıcı bir alternatif sunacak. Ancak, Mercedes'in yeni piyasaya sürülen elektrikli G-Wagon'u, G580 ile karşı karşıya gelmek zorunda kalacak. 

Ineos Fusilier hakkında daha fazla bilgi için ineosgrenadie.com'a kaydolabilirsiniz. 

Škoda Epiq

Škoda Epiq
Škoda Epiq
Škoda Epiq
Škoda Epiq iç tasarım

2025'in başlarında piyasaya sürülecek Epiq'in önizlemesi sonunda bizlerle. Škoda, yakında piyasaya sürülecek olan Epiq'i "a battery-electric city SUV crossover" olarak tanımlıyor; tüm bunlar ana şirket Volkwagen'in kompakt, arzulanabilir ve karlı bir c€25,000 EV yaratma çabasının bir parçası. Epiq, Škoda'nın Modern Solid tasarım diline sahiptir, 4 metreden biraz daha uzun bir ölçüye sahiptir ve yaklaşık 250 mil menzile sahip olması beklenmektedir. Elektrikli araçların çağında, "halkın arabası" artık kompakt bir hatchback olamaz, ancak "kentsel" bir SUV olabilir - işte küçük araçların karlı hale getirilmesinin zor ekonomisi de budur.

Škoda Epiq hakkında daha fazla detay için skoda-auto.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eski Makale
Yeni Makale
Kapat (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

Enter'a tıklayarak katılmak için +18 yaşından büyük olduğunuzu doğruluyorsunuz JUSTSTANDART.

Arama

Sepetim

Sepetiniz Boş!
Alışverie Başla