İçeriğe Dön
Chopper Chair

Chopper chair: Babadan Miras Bir Tasarım

Chopper Chair by Buster + Punch

Buster + Punch’ın yeni sandalyesi olan Chopper Chair tasarımının hikayesi, 1973 senesine dayanıyor. Zira bu tasarımın orijinal hali, gerçekten de Buster + Punch markasının kurucusu ve yaratıcı yönetmeni Massimo Buster Minale’nin babası tarafından kaleme alındı ve hayata geçirildi. Marka, onuncu yılını kutlarken Chopper Chair tasarımını tüm zayıf ve kuvvetli yönleriyle birlikte yeniden yorumluyor ve dönüştürüyor. Sandalye, modern ve zamansız bir görüntüye kavuşuyor. 

Chopper Chair Günümüze Uyarlandı

Chopper Chair History
Chopper Chair

"10. yılımızın, Buster + Punch detaylarıyla bu tasarımı yeniden gözden geçirmek ve yeniden canlandırmak için mükemmel bir vakit olduğunu düşündük."

Chopper Chair orijinal tasarımındaki 70’ler hissiyatını günümüze uyarlayabilmek için Buster + Punch’ın yetenekli tasarımcıları tarafından siyah krom bir kaplama kullanılmış. Böylece daha fütüristik bir görüntü elde edilmiş fakat bunu yaparken tasarımın köklerine de saygı göstermişler, yani ikonik metal çerçevesi olduğu gibi kullanılmış. Chopper Chair'in orantılarının korunduğu da marka tarafından vurgulanıyor. Bu da ürünün temellerinin herhangi bir değişime uğramadan, yalnızca günümüze uyarlanacak detaylarla donatıldığı manasına geliyor.

Chopper Chair ve diğer Buster + Punch ürünleri

Özüne Dokunulmadan Yenilendi

Design Details
Chopper Chair Design
Buster and Punch
Buster and Punch

Sandalyeyi bir araya getiren çivilerin üzerinde B+P’ın göz alıcı logosunun yer alması da ona sembolik ve ikonik bir nitelik kazandırıyor. Böylece Buster + Punch, onuncu yılını kutlarken böylesine ikonik bir tasarıma da kendi imzasını atmış oluyor. Üstelik sandalye, detaylarıyla birlikte diğer bütün Buster + Punch ürünleriyle bir bütünlük yakalıyor. Böylece ev dizaynında ayrıcalıklı bir uyum sağlanmış oluyor.

"Chopper Chair'in orijinal orantısı korundu, rahat ve uyumlu bir destek ve konfor sağlandı."

Chopper Chair
Buster and Punch Chopper Chair

Chopper Chair’in üzerindeki kaplama, sandalyeye modern bir görüntü vermekten daha fazlasını yapıyor. Takılıp çıkartılabilir özelliği sayesinde ayrıca sandalyeye çok yönlü bir boyut katıyor. Arkasındaki kemerleri sıkarak veya gevşeterek sandalyeyi sert ya da yumuşak bir hale geliştirebilirsiniz. Böylece kendinize en uygun deneyimi oluşturabilir, sandalyeyi rutininize dahil edebilirsiniz. Dilerseniz ofis koltuğu olarak kullanıp tüm işlerinizi kolayca halledebilir, dilerseniz televizyonun karşısına koyup en sevdiğiniz filmi rahatça izleyebilirsiniz. 

Bir Sandalyeden Çok Daha Fazlası

Chopper Chair

Kreatif ekip, bu sandalyenin bir sandalyeden çok daha fazlası olduğunun üzerine basıyor: Tüm çocuklukları, yaratımları, anıları, hepsi bu sandalyenin etrafında geçmiş. Chopper Chair, başından sonuna kadar babadan oğula aktarılan bir tasarım tutkusunun ürünü. Şimdi de Buster + Punch markasının onuncu senesini kutlarken bu deneyimi takipçileriyle paylaşıyor, yeni anılar yaratmak için başkalarına bir şans tanıyorlar. 

Buster + Punch tarafından satışa sürülen ilk sandalye olma özelliğini de koruyan Chopper Chair, sizin de sevdiklerinizle yepyeni anılar yaratmanız için bir fırsat olabilir! 

Eski Makale
Yeni Makale
Kapat (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

Enter'a tıklayarak katılmak için +18 yaşından büyük olduğunuzu doğruluyorsunuz JUSTSTANDART.

Arama

Sepetim

Sepetiniz Boş!
Alışverie Başla