İçeriğe Dön
Cybertruck

Tesla Cybertruck: Gelecek, Şimdi

Tesla Cybertruck
Image from tesla.com

Yalnızca bir kamyonetten çok daha fazlası: Cybertruck bir ünlü, bir sembol, bir hayal. 2019 yılında prototipini gördüğümüz Tesla Cybertruck, Elon Musk’ın söz verdiği gibi 2023’ün sonunda teslimata açılıyor. Elon Musk’ın yeni gözbebeği olan bu araç, fütüristik tasarımıyla Mad Max ve Blade Runner filmlerini andırıyor ve bu kesinlikle bir rastlantı değil: Bu araç, geleceğin standartlarını şimdiden belirlemeyi hedefliyor. 

Tesla, Cybertruck’ı ilk defa 2019 yılında duyursa da aracın üretimi 2023 yılına kadar şirkete epey zorluk çektirdi. 2019 yılında açıklanan fiyata göre Cybertruck’ın 39 bin dolar olması öngörülüyordu. Lakin 2024 yılında çıkacak olan modele sahip olmak istiyorsanız dört çeker sistemli araca 79 bin 999 dolara sahip olabileceksiniz gibi gözüküyor. Yine aynı sene çıkacak olan bir başka model, üç motorlu Cyberbeast ise 99 bin 990 dolardan satışa çıkacak.

Tesla Cybertruck Interior
Image from tesla.com
Tesla Cybertruck Interior
Image from tesla.com

Cybertruck’ların tamamının fiyatlarını Tesla’nın kendi sitesinden görebilir, kendinize buna göre bir plan çizebilirsiniz.

Fütüristik Tasarımları Sevenlere Özel Seçkimiz

"[Cybertruck] bir kamyondan daha iyi bir kamyon, aynı zamanda bir spor otomobilden daha iyi bir spor otomobil."

İşlevsel ve Güzel

Cybertruck Camping
Image from tesla.com

Bir Tesla şaheseri olarak Cybertruck’ın tasarımı, şirketin baş tasarımcısı Franz von Holzhausen’in zihninden ve ellerinden çıktı. 3mm kalınlığındaki paslanmaz çelikten yapılan araçta güvenlik bir numaralı endişe. “Ultra Sert 30x Soğuk Haddelenmiş Paslanmaz Çelik” malzemeden üretilen araç, en sert darbelere karşı dahi epey dayanıklı. Aracın pencereleri dahi üst düzey güçlü malzemelerden üretilmiş. 

Tesla'nın Cybertruck modeli, özellikle fütürist ve brutal tasarımı sevenler için muazzam bir seçenek sunarken minimalist ve düz hatlı tasarımı sayesinde her zevke de uyum sağlıyor. Yani bu araç, sade ve çarpıcı görüntüsüyle dikkat çekerken kullanıcılara kişisel tercihlerine göre özelleştirme imkanı da sunuyor. Bu sayede Cybertruck size tamamen keyfinize ve tarzınıza bağlı olarak şekillendirilebilen, benzersiz bir araç deneyimini getiriyor.

Kullanıcılar, aracın tasarımında değişiklik yapabilecekleri gibi zaman içinde tarzları değiştikçe eklemeler yapma şansına da sahipler. Bu esneklik, Cybertruck'ı sadece bir taşıma aracı olmanın ötesinde, kullanıcının evrim geçiren zevkine ve ihtiyaçlarına uyum sağlayan bir mobil yaşam alanına dönüştürüyor. Tesla'nın bu aracı, hem estetik hem de işlevsellik açısından kullanıcılarına geniş bir özgürlük yelpazesi sunuyor. Üstelik Cybertruck'ın dayanıklılığı ve sağlamlığı da onu ömürlük bir araç haline getiriyor

Functional Tesla Cybertruck
Image from tesla.com
Functional Cybertruck
Image from tesla.com

Senelerdir benzinle çalışan araçların çizgisinin dışına çıkamayan bir dünyada Tesla, elektrikli araçlarıyla adeta sektörde bir devrim yapmış ve rakiplerinin de elektrikli araçlar üretimini hızlandırmasını sağlamıştı. Cybertruck da tıpkı diğer Tesla’lar gibi tamamen elektrikli bir araç. Bu da demek oluyor ki bu araç, kullanışlı olduğu kadar çevre dostu da. 

Tesla, Geleceğe Yön Veriyor

Cybertruck in nature
Image from tesla.com

“Gelecek, sonunda sahiden de gelecek gibi gözüküyor.”

Endüstride trendleri belirlemek onun işi: Tesla’nın elektrikli pikap çıkartacağını duyurması dahi rakip firmaları harekete geçirmeye yetti. Cybertruck’ın üretim ve teslimat süreci sürekli uzasa ve ertelense de aracın öylesine büyük bir etki alanı var ki rakip firmalar çoktan elektrikli pikaplar üretip satışa koymaya başladılar bile. Bu tür bir etkisi var işte bu Tesla'nın: Binlerce rakibin yanında adı bile hepimizi heyecanlandırmaya yetiyor

Eski Makale
Yeni Makale
Kapat (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

Enter'a tıklayarak katılmak için +18 yaşından büyük olduğunuzu doğruluyorsunuz JUSTSTANDART.

Arama

Sepetim

Sepetiniz Boş!
Alışverie Başla